لطفا صبر کنید ...

شما تنها یک قدم تا تنظیم وصیت نامه آنلاین و رایگان خود فاصله دارید. برای شروع اینجا کلیک کنید

قوانین ارث و وراثت در دانمارک
دسته بندی: مقالات، تاریخ انتشار: 1400/04/17، آخرین بروزرسانی: 1400/08/20 ساعت 02:09 ب.ظ
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست مطالب پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در توییتر بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 


ارث در دانمارک از قوانین خاصی پیروی می کند و شامل حال خارجیانی که در این کشور زندگی می کنند و کسانی که در دانمارک املاک دارند نیز می شود.

  41142_copenhagen_denmark_flag_icon.png

قوانین حاکم بر ارث در دانمارک چیست؟

قانون ارث و وراثت در دانمارک مرجع اصلی تمام مسایل مربوط به ارث، وراثت، تقسیم املاک و سایر موارد است. فصل اول این قانون به طور مشخص به موضوع تقسیم دارایی ها می پردازد. طبق این قانون، اگر متوفی فرزندی نداشته باشد، همسر او کلیه دارایی ها را دریافت می کند. 
 همین حالا در «وصیت ساز» عضو شوید و وصیت نامه خود را آنلاین و رایگان تنظیم کنید. برای شروع اینجا کلیک کنید.

 طبق این قانون، هر دو مالیات بر ارث و مالیات بر املاک در تقسیم دارایی ها به وراث در دانمارک اعمال می شود. 

چه کسی طبق قانون مستحق ارث است؟

 تقسیم دارایی ها در دانمارک زمانی که وصیت نامه موجود نباشد، با توجه به کلاس وراث مشخص می شود هرچند در بعضی موارد حتی در صورتی که در وصیت نامه قید شوند بی اعتبار خواهند بود (مانند ارث همسر). بطور کلی سه کلاس وراث در دانمارک وجود دارند. کلاس اول شامل همسر و فرزندان مستقیم متوفی است. اگر موصی، متوفی - آن که دارایی های خود را به جا می گذارد، فرزندانی داشته باشد که پیش از او از دنیا رفته باشند، در این صورت نوه ها جای والدین خود را در صف وراث خواهند گرفت.

در صورتی که وصیت نامه تدوین نکنید ممکن است هر یک از سناریوهای زیر رخ دهد

  •  متاهل: اگر فرزندی در کار نباشد، ارث کاملاً به همسر می رسد. اگر فرد دارای فرزند باشد، همسر نیمی و فرزندان نیمی دیگر را فارغ از تعداد دریافت می کنند.
  • کلاس ذینفع مجرد 1: کودک یا نوه ها کسانی هستند که در کلاس اول گنجانده می شوند
  • کلاس ذینفع مجرد 2: پدر و مادر خواهر و برادر و خواهرزاده ها در این گروه قرار می گیرند
  • کلاس 3 ذینفع مجرد: مادربزرگ یا پدربزرگ مادر و والدین، دایی یا خاله مادری و پدری آخرین کسانی هستند که می توانند ارث ببرند. پسر عموها حق ارث ندارند.
  •  

    ارث و زندگی مشترک

     قانون ارث در مورد افراد متاهل کاملا صریح و مشخص است، با این حال، کسانی که در هنگام مرگ متاهل نیستند و یا شریک مدنی ندارند هم می توانند مشمول مقررات مربوط به نحوه تقسیم دارایی ها مانند افراد متاهل شوند. به عنوان مثال، دو فرد می توانند وصیت نامه هایی تنظیم کنند که از طریق آنها به طور کامل یا جزیی از یکدیگر ارث می برند، دقیقا مثل اینکه همسر باشند.

     

    شرایط ارث متاهلین/شریک مدنی:

  •  در صورت فوت یکی، آن دیگری که زنده مانده است می تواند محل زندگی و کالاهای خانگی را تحویل بگیرد به شرطی که:
    •  این دو نفر در محل مشترکی با هم زندگی کرده باشند و قبل از مرگ متوفی دو سال رابطه ای مشابه ازدواج داشته باشند.

    •  زن و شوهر باشند و در اقامتگاه مشترک با هم زندگی کرده باشند و صاحب فرزند باشند و یا در انتظار فرزند مشترک باشند.


    در شرایطی که یک  همسر و یک وراث (غیر از همسر) تمایل به تصرف در دارایی مشابه داشته باشند، همسر دارای حق تقدم است. 


    آزادی عمل موصی در تعیین اموال خود

    در صورت تنظیم وصیت نامه در دانمارک، افراد می توانند تقسیم متفاوتی از دارایی های خود را جدا از آنچه در قانون توصیف شده است، تعیین کنند ولی در هر صورت می بایست به قوانین ارث پایبند باشند.

     

    مالیات ها

    در دانمارک دو نوع مالیات، مالیات بر ارث و مالیات مربوط به ارث (مانند مالیات بر ملک) وجود دارد. در شرایطی ممکن است که مالیات بر هدیه نیز اعمال شود و این در صورتی است که متوفی (اهدا کننده) استفاده از این روش را برای وراث انتخاب کرده باشد.

     باید توجه داشت که قوانین اتحادیه اروپا درباره ارث و وراثت در دانمارک اعمال نمی شود. این همچنین به این معنی است که گواهی ارث اروپایی برای وراث، وکلا و ... در دانمارک صادر نمی شود. 

     

    شرایط خاص

  • اجاره بها: مقررات خاصی وجود دارد که ممکن است در مواردی، ارث، برای موارد اجاره مصرف شود. به عنوان مثال، در اثر مرگ مستاجر، همسر در قید حیات مستاجر می بایست اجاره بها را پرداخت کند. هنگامی که متوفی ازدواج نکرده باشد، شخصی که حداقل 2 سال با او قبل از تاریخ مرگ زندگی کرده است، می تواند اجاره را پرداخت دهد. 
  • مرگ متوفی به سبب خطای انسانی: هنگامی که مرگ در اثر سهل انگاری دیگری اتفاق افتاده باشد، شخص مسیول مرگ می بایست هزینه های مراسم تشییع جنازه و همچنین هزینه/غرامت افرادی را که در نتیجه مرگ سرپرست خود را از دست داده اند، پرداخت می کند. 
  •  





    تبلیغات و آگهی ها


    انجمن حمایت از حیوانات و طبیعت «مای ملو» از پیشگامان دیجیتال در حوزه حمایت از حیوانات و طبیعت است. شما می توانید در این تشکل رایگان، حیوان خانگی خود ر...

    حمایت از موجودات زنده جزیی از وظایف انسانی ما است ولی بسیاری از ما تنها به جنبه مادی آن توجه میکنیم. وب سایت «مای ملو» از آن دسته سرویس هایی است که از...

    شما می توانید با تبلیغ در «وصیت ساز» کسب و کار خود را رونق ببخشید.